PLAN JE ROUTE

Vanuit een holistische visie biedt Compagnon de route je drie krachtige routes voor onderweg aan. Elke route gaat 1 maal per jaar door in open aanbod.

Je kan de drie routes ook volgen onder de vorm van het jaartraject '(Her)Activeer je potentieel'. Je krijgt er dan het boek 'Leven is simpel... maar niet altijd gemakkelijk' bovenop én je krijgt toegang tot de besloten facebookgroep waar je terecht kan met de vragen die je onderweg tegenkomt.

In bovenstaande video licht Barbele het jaartraject bestaande uit de 3 routes inhoudelijk toe.

Download hier een beschrijving van de route ENERGY, SELF & MIND in detail.

"Wij zijn gestart met het actief voorstellen van Barbele bij onze klanten. Wat ons het meeste aanspreekt is haar pragmatische, no-nonsense aanpak. Barbele is enorm gedreven en brengt het beste in mensen naar boven. We ontvangen positieve reacties van onze klanten en zullen Barbele in de toekomst blijven voorstellen. Haar persoonlijkheid en manier van werken is een bron van inspiratie voor velen. “

Melanie Deblanc, Business Partner Peak6

"ETION is het forum voor geëngageerd ondernemen. We brengen bedrijven samen rond een duurzame en mensgerichte aanpak. Op aangeven van één van onze leden kwam ik zo in contact met Barbele, in eerste instantie om haar te betrekken bij onze werking. Maar al vrij snel bleek er ook een bijzondere match met wat zij ons kan bieden. Barbele begeleidde zo voor ons al verschillende ondernemersgroepen met telkens aandacht voor hun meer persoonlijke verhaal en traject. We komen graag bij haar terug voor haar rustige en luisterende begeleiding. Mensen “aarden” op zo’n momenten echt merk ik. Een absolute aanrader."

Wim Dubois, Directeur Regio West-Vlaanderen Etion


"Ik volgde de route samen met onze verkoopster. In de autoverkoop zijn er pieken waarin heel veel verwacht wordt van onze medewerkers. Het leren maken van keuzes, het toelaten van bepaalde emoties, leren jezelf zijn en hiervoor opkomen, in het NU en welbewust leven... heeft bij ons beiden veel bewogen en nu nog grijpen we naar de tips & tricks die Barbele ons aanreikte! Dit was voor ons meer dan het zoveelste stressmanagement seminarie. Het heeft ons bewust gemaakt dat stress ook positieve energie kan zijn als je er op de juiste manier mee omgaat. Als werkgever vind ik het heel belangrijk dat onze medewerkers in balans zijn, wat hun prestaties en ziekteverzuim zeker ten goede komt! Het volgen van deze route was dus zowel op menselijk als professioneel vlak een waardevolle investering!"

Tania Debersaques-Willocq, Zaakvoerder Autodealer Debersaques Destelbergen

"Al onze medewerkers volgden bij Barbele een opleiding omtrent stressmanagement. Deze opleiding werd bijzonder pragmatisch gebracht, was bijzonder leerrijk en was bovenal ook leuk. Het bracht ook een extra positieve drive in onze onderneming door de veelvuldige tips die we rond voeding en gezondheid kregen."

Ruben Van As, Zaakvoerder Accountancy Van As

"Tijdens een druk beladen weekend seminar van de Carl Zeiss Academy hadden we één belangrijke constante: Barbele creëerde, zowel in groep als individueel, een rustpunt. Ze gaf ons ook voldoende parameters om dit desgewenst voor onszelf verder uit te werken."

Jurgen Decraene, Zaakvoerder Optiek Decraene

"Dankzij de zachte en tegelijk kordate aanpak van Barbele ben ik tot nieuwe inzichten gekomen bij mezelf, en heb ik beslissingen genomen zowel op persoonlijk als op professioneel gebied die ik jaren vermeed. Dankzij haar coaching heb ik een echte groeisprong gemaakt in mijn leven. Dank je hiervoor Barbele! "

Ioannis Tsouloulis, Fotograaf Pure Photography

"Barbele spreekt en schrijft vanuit een brede kijk op stresshantering, weerbaarheid en energiemanagement. Ze integreert mentale, emotionele en fysieke mechanismen en gebruikt het Enneagram als doeltreffend ontwikkelingsmodel. Deze route betekende voor mij een bron van inzicht en zelfkennis: een goede basis om zelf in de verandering te staan."

Wouter Demuynck, Ingenieur / Directeur Vanhaerents Development

"Het Effectis team kreeg van Barbele een intro sessie rond het Enneagram. Het was een eye-opener voor elk van de teamleden. Barbele weet haar voorbeelden, aanpak, timing goed af te stemmen op de signalen die ze krijgt vanuit de groep. Een aanrader!"

Estel Meyhui, Zaakvoerder Effecties

"Als ondernemer hebben we sowieso veel kennis en talenten waar we iedere dag weer door gedreven worden en daarnaast doen we nog een pak taken, gewoon omdat het nu eenmaal moet. We staan onder positieve stress, maar ook onder negatieve stress. Een tijd terug helde de balans over naar de negatieve kant… en het was pas na het volgen van de route bij Barbele, en ik mijn balans weer terug vond, dat ik “durfde” vast te stellen hoeveel die gezonde geest in een gezonde ondernemer ook financieel merkbaar was."

Sofie Peirs, Zaakvoerder Peirs Renovatie

"Barbele komt als trainer altijd zeer begeesterend over. Met haar aanstekelijk enthousiasme krijgt ze telkenmale de groep onmiddellijk en volledig mee! Bovendien slaagt Barbele er met haar bijkomende originele opdrachten in dat je je van haar boodschap de pointe blijft herinneren!"

Laurens Lodefier, Advocaat / Vennoot Advocatenkantoor Odigo

Heb je onze app al?