BEPAAL JE ROUTE

Vanuit een holistische visie op de mens en op stress biedt Compagnon de route je drie krachtige Routes aan.Een route bestaat uit een seminariedag, gevolgd door drie maand online ondersteuning. Je kan de drie routes apart volgen en exclusief voor jouw team of organisatie laten doorgaan. Indien je het volledige traject wenst te doorlopen, is het aangewezen te starten met de route ENERGY management, gevolgd door de route SELF management om af te sluiten met de route MIND management. De keuze is aan jou!

De drie routes staan op zich en kunnen in company georganiseerd worden.

De routes op maat kunnen doorgaan in het unieke, groene kader van Compagnon de route te Marke of op locatie georganiseerd worden.

"Wij zijn gestart met het actief voorstellen van Barbele bij onze klanten. Wat ons het meeste aanspreekt is haar pragmatische, no-nonsense aanpak. Barbele is enorm gedreven en brengt het beste in mensen naar boven. We ontvangen positieve reacties van onze klanten en zullen Barbele in de toekomst blijven voorstellen. Haar persoonlijkheid en manier van werken is een bron van inspiratie voor velen. “

Melanie Deblanc, Business Partner Peak6

"ETION is het forum voor geëngageerd ondernemen. We brengen bedrijven samen rond een duurzame en mensgerichte aanpak. Op aangeven van één van onze leden kwam ik zo in contact met Barbele, in eerste instantie om haar te betrekken bij onze werking. Maar al vrij snel bleek er ook een bijzondere match met wat zij ons kan bieden. Barbele begeleidde zo voor ons al verschillende ondernemersgroepen met telkens aandacht voor hun meer persoonlijke verhaal en traject. We komen graag bij haar terug voor haar rustige en luisterende begeleiding. Mensen “aarden” op zo’n momenten echt merk ik. Een absolute aanrader."

Wim Dubois, Directeur Regio West-Vlaanderen Etion

"Barbele is de eerste en tot nu toe enige columniste van Karaat. Doorheen de jaren kwamen tal van aanvragen binnen, maar die werden steevast afgewezen … Wellicht omdat ze van mannen afkomstig waren en ik eigenlijk de vrouwelijke touch zocht ….En of ik die gevonden heb. Misschien ook weer niet ... Want Barbele kan aardig haar mannetje staan in deze –soms wel harde- wereld; maar toch ook weer wél, want ze is een moeder, echtgenote en hardwerkende vrouw. Je voelt doorheen haar schrijfwerk dat ze de mensheid via haar columns en haar werk in Mens Sana vooruit wil helpen. En dat kunnen we allemaal best gebruiken. Barbele gaat niet op zoek naar makkelijke oplossingen … Ze wil dieper doordringen en ze doet dat op een eerlijke, grondige en hartverwarmende manier. Haar column na de aanslagen In Brussel en Zaventem hield ons als maatschappij een spiegel voor, haar column over een wintervakantie toonde ons hoe kinderen in staat zijn om verantwoordelijkheid te nemen, veel meer dan wij soms denken … , haar column over de waan van perceptie, bracht ons terug tot de kern van ons zijn. Haar schrijfsels ontroeren mij en blijven ook bij, precies omdat Barbele telkens een stukje van de waarheid weet te onthullen en ons daardoor als mens beroert …"

Mieke Witdouck, Uitgever Evolution Media Group Karaat

Heb je onze app al?