PLAN JE ROUTE

Vanuit een holistische visie biedt Compagnon de route je drie krachtige routes voor onderweg aan. Elke route gaat 1 maal per jaar door in open aanbod.

Je kan de drie routes ook volgen onder de vorm van het jaartraject 'Leef je leven'. Je krijgt er dan het boek 'Leven is simpel... maar niet altijd gemakkelijk' bovenop én je krijgt toegang tot de besloten facebookgroep waar je terecht kan met de vragen die je onderweg tegenkomt.

In onderstaande video licht Barbele het jaartraject bestaande uit de 3 routes inhoudelijk toe.

"Ik ben onder de indruk van de universele kennis die Barbele heeft en het gemak waarmee zij die kennis op een eenvoudige, rustige, praktische manier kan overbrengen. Het leven is eenvoudig. Het zijn wij – de mensen – die het moeilijk maken. Barbele helpt je om die eenvoud terug te beleven."

Françoise Amez

"Ik vond de ondersteunende posts heel erg nuttig. Het is verbazend hoe snel een mens vervalt in oude gewoonten en denkpatronen. Hoe snel je nieuw verworven inzichten vergeet, hoewel ze zo treffend en nuttig zijn. De ondersteunende posts zorgen ervoor dat je ook buiten de sessies aan de slag blijft gaan met alles wat je daar gehoord hebt. Ze verdiepen en geven bijkomende inzichten, maar geven vooral veel steun."

Elke Cuvelier

"Barbele hanteert een ongedwongen, open en warme aanpak. De zaken die ze brengt zijn heel herkenbaar. Je wordt geprikkeld op een intrinsieke manier en je krijgt concrete tools mee! Zo slaagt ze erin om het beste uit iedere mens te halen."

Stefanie Vanslambrouck

"Door haar puurheid, daadkracht en eenvoud heeft Barbele mij geleerd dat zelfrealisatie simpel is. Ondanks tegenslagen en moeilijke periodes hoeft “het leven” geen lijdensweg te zijn. Alle aangereikte en zeer bruikbare tools kan ik dagelijks zowel professioneel als privé gebruiken. What you see is what you get! Warm aanbevolen aan iedereen."

Inge Huys

"Als kapster krijg ik veel verschillende mensen in mijn kappersstoel. Allemaal met hun eigen verhaal, hun lief en leed. Deze verhalen namen veel van mijn energie. Op privégebied vind ik ook niet altijd de nodige rust met mijn echtgenoot en 3 kinderen. Ook zij doen graag hun verhaal als ik 's avonds gedaan heb met werken. Door Barbele ben ik tot andere inzichten gekomen, nu kies ik zelf wat ik toe laat en wat niet."

Ariane Van Haecke

"Barbele heeft een pak ervaring en kennis inzake stressbegeleiding en dat merk je heel snel. Naast de vele inzichten die je verwerft, krijg je ook een pak tips & tricks mee die je iedere dag kan inzetten om beter om te gaan met mogelijke stressmomenten. Een absolute aanrader als je iets wilt veranderen aan de dagdagelijkse rat-race."

Frederik Delfosse

"Barbele geeft verschillende inzichten mee, steeds theoretisch onderbouwd, en vooral doorspekt met voorbeelden en eigen levenservaring. Ze reikt verschillende manieren aan om met de inzichten, die je raken en bewegen, aan de slag te gaan. Zo word je zelf de maker van een vrijer 'zelf', terug dicht bij de kern van wie je diep vanbinnen bent. Van hieruit keuzes maken brengt je gedroomde leven steeds dichter bij de realiteit van elke dag."

Leen Piqueur

"Barbele haar zachte, eerlijke, duidelijke, eenvoudige en zeker heel motiverende en vooral NIET DWINGENDE manier om haar kennis over te brengen maakte iets in me wakker. Het bracht me veel dichter bij MEZELF. Bedankt Barbele voor jouw hulp bij mijn verdere groei en ont-WIKKELING. Blijf zeker je HART VOLGEN Barbele want wat je zegt, schrijft en reeds hebt verwezenlijkt KLOPT."

Ann Van der Biest

"Dankzij Barbele ga ik sinds kort allergievrij door het leven. Barbele liet me geloven in mijn eigen kracht en hielp me, zonder gebruik van medicatie, volledig af af van allergieën die ik reeds 12 jaar met me meedroeg. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor de inzichten die ze me bijbracht, de beperkende overtuigingen die ze bloot wist te leggen en de tools die ze me heeft aangereikt om in het ‘nu’ te leven."

Eline Coppens

"Iedereen vraagt zich op een bepaald moment wel af wat de zin en het doel is van het leven. Wie ben ik, en wat is mijn rol in deze wereld. Deze routes geven hier geen antwoord op, maar scheppen het kader en het perspectief om zelf de antwoorden te vinden, of tenminste op weg te gaan. Dat is net het mooie, er wordt niks voorgekauwd, het doet je nadenken en geeft je de tools om aan de slag te gaan. "

Elke Cuvelier

Heb je onze app al?