Gratis webinar • 5 knooppunten waarop je kan kiezen

  • Zit je in de knoop met jezelf, je relaties, je werk of je gezondheid?
  • Sta je op een knooppunt en weet je niet hoe kiezen?
  • Raak je soms het noorden kwijt in alle mogelijkheden die op je af komen

Vanuit jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen, stelden we vast dat het steeds op hetzelfde neerkomt wanneer je op één of andere manier vastloopt in je leven. Het komt erop aan te herkennen in welke van de 5 knopen je vastzit en hier een bewuste keuze op te maken. In het webinar ‘5 knooppunten… waarop je kan kiezen’ deelt Barbele hoe je die vijf knopen – waarmee je in de knoop kunt geraken – (h)erkent en welke keuzes je hierop kan maken.

Knoop je graag aan met ons? Registreer je hier voor dit gratis webinar vol heldere en praktische eye-openers.

Duurtijd webinar: ongeveer 75 minutenGratis webinar • (Her)Activeer je potentieel

1 op 8 werknemers is langer dan 1 maand afwezig. Dat kost een bedrijf €1010 per voltijds werknemer die in dienst is. (cijfers SD Worx).

De druk om te presteren is vandaag de dag zeer groot. Terwijl stress ons helpt om beter te presteren, is aanhoudende stress —vaak zonder dat we het zelf beseffen— zeer ondermijnend voor de productiviteit en het functioneren op lange termijn. Met  energie- en enthousiasmeverlies, burn-out en mogelijks langdurig uitvallen als gevolg.

Het blijvend succes van een onderneming hangt dus samen met de gezondheid van de onderneming én zijn mensen. Een onderneming dat bezorgd is om zijn toekomst, zet dan ook tijdig in op preventie en bewustwording.

In de online opleiding 'activeer je potentieel' tonen we hoe je hierop kan inzetten via het aanspreken en activeren van onbenut potentieel want net daar ligt een veld van mogelijkheden.

Mogelijk-HEDEN:

  • Leer je menselijk potentieel (fysiek, emotioneel en mentaal) kennen en zet dit in.
  • Zie de mogelijkheden (i.p.v. moeilijkheden) in je persoonlijke en professionele uitdagingen.
  • Mogelijk-heden, dat wat HEDEN MOGELIJK is, ga er dan ook onmiddellijk mee aan de slag.


Manage je ENERGIE — Vergroot je draagkracht zodat stress geen negatieve impact (meer) heeft op jouw functioneren. Win energie door er minder te verliezen. Creëer zo meer focus, energie en efficiëntie.

Manage je SELF — Zet het enneagram in als een diepgaande wegwijzer naar zelfkennis, mensenkennis, persoonlijke & professionele groei, verbindende communicatie en (zelf)leiderschap.

Manage je MIND — Gedachten zijn krachten die je versterken of verzwakken. Zet je gedachten, percepties  en overtuigingen bewust in om je doelen te realiseren.

Boek jouw seat voor dit krachtige webinar!

Duurtijd webinar: ongeveer 60 minuten.

Wat is een webinar?

Een webinar is een samenvoeging van de woorden ‘Web’ en ‘Seminar’, het is dus een seminarie/opleiding/lezing via het internet waarbij er alleen online publiek aanwezig is. Nadat je je hebt geregistreerd volg je via de inschrijvingslink die je ontvangt in je mailbox de opleiding vanachter je PC, Mac, Tablet of smartphone. Je ziet en/of hoort de spreker terwijl de (powerpoint) slides gepresenteerd worden. Je hebt dus enkel een computer, tablet, smartphone met internetverbinding nodig.

Via zo’n lezing kan je ook vragen stellen via een chatfunctie. Deelnemen kan trouwens helemaal anoniem: wij en andere deelnemers kunnen jou niet zien of horen.Heb je onze app al?